Aanbod 2022-2023

Muzass Muziekatelier Kontich biedt een ruim muzikaal aanbod in diverse vormen. Onze lessen en activiteiten worden gegeven door monitoren met een passie voor muziek, die ze graag met jullie willen delen. Bij elk van onze lessen luisteren we naar de individuele verwachtingen en wensen van onze leerlingen en werken zo nodig een aanbod op maat uit. Het muzikale doel van de leerling vormt ons uitgangspunt.Vanaf het eerste jaar kunnen leerlingen al een instrumentles volgen, gecombineerd met onze muzikale vorming. Tenzij anders vermeld omvat ons aanbod 25 lessen in het jaar.

Muzamix

In de lessen Muzamix worden de basiselementen van de muziek spelenderwijs aangeleerd door samen te zingen en te spelen op djembé’s, xylofoons … Er wordt les gegeven in kleine groepjes, en indien nodig wordt er een coteacher ingezet om extra ondersteuning te geven aan wie daar behoefte aan heeft.

Muzamix mini (kleuterinitiatie - 45 minuten)
Voor kinderen uit de 2de en 3de kleuterklas. De kinderen uit de tweede en derde kleuterklas maken op een speelse wijze kennis met de verschillende muzikale parameters. (snel-traag, hoog-laag, kort-lang, ...)

Muzamix (60 minuten)
Voor kinderen vanaf het 1ste leerjaar die ook een instrumentles volgen. Dit traject van 4 delen biedt de muzikale basis om een instrument te bespelen.

Muzamix bas
Deze kortlopende cursus van 1 semester (8-10 lessen)focust op de fa-sleutel. Omdat niet elk instrument de fa-sleutel nodig heeft, wordt deze in een korte reeks aangeboden.

Instrumentlessen

Onze instrumenten:
Accordeon, basgitaar, bas-ukelele, blokfluit, cello, drums, dwarsfluit, gitaar, piano, ukelele, viool, zang, ...

Individuele lessen
Individuele instrumentlessen bestaan uit 25 lessen van 20 of 30 minuten. Jonge kinderen en leerlingen die waarvoor 30 minuten les te lang is om zich te kunnen concentreren kunnen kiezen voor 20 minuten les. Oudere of meer ervaren leerlingen kiezen beter voor 30 minuten les. Deze keuze is geen verplichting, maar een advies vanuit de ervaring van de organisatie. Wanneer je twijfelt, neem je best even contact op om mee te kijken naar jouw specifieke situatie.
We hebben verschillende leerkrachten met elk hun eigen stijl, muziekgenres en aanpak. Geef bij de inschrijving in welke aanpak en genres je geïnteresseerd bent.

Duolessen
Op vraag van de leerling(en) zijn duolessen of combinatie lessen mogelijk. Naam contact op voor meer informatie.

Prijzen & kortingen

Basisprijzen

Muzamix mini € 125,00
Muzamix € 135,00
Muzamix bas € 100,00
Muzamix IAA € 175,00
Individueel instrument 25 x 30 min € 270,00
Individueel instrument 25 x 20 min € 215,00
Duoles instrument 25 x 30 min € 190,00
Duoles instrument 25 x 60 min € 270,00
Samenspel € 95,00

Kortingen

Vanaf 2de les € - 20,00

De kortingen worden verrekend in de totaalprijs